TOP 10 cele mai tari driblinguri vazute vreodata: Zeul Pele, artistul Ronaldinho si profesorul Ronaldo! VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 18:59

	TOP 10 cele mai tari driblinguri vazute vreodata: Zeul Pele, artistul Ronaldinho si profesorul Ronaldo! VIDEO

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Faza senzationala prin care Cristiano Ronaldo l-a umilit pe nord-irlandezul Steven Davis i-a facut pe cei de la Daily Mail sa isi aminteasca cele mai tari driblinguri vazute vreodata, intr-un top 10 ce merita urmarit si distribuit.

Pe locul 1 este evident, Cristiano Ronaldo :)

Calcaiul din intoarcere al lui Riquelme in meciul Boca Juniors - Central din 2007 este probabil una dintre cele mai tari faze din fotbal.

Dennis Bergkamp a sfidat fizica cu un dribling senzational in meciul Arsenal – Newcastle din 2002. O astfel de executie ar pacali orice fundas din lume.

Faza magica reusita de Pele, care a fugit pe langa minge in mare stil si l-a pacalit pe Ladislao Mazurkiewicz ramane un dribling legendar, care a incantat multe generatii.


Acest dribling reusit de Anderson se numeste Hocus Pocus si este absolut magic

Jay Jay Okocha a incantat fanii din Premier League cu un dribling genial invatat de la marele Pele.

Johan Cruyff a reusit si el un dribling magic la Mondialul din 1974, intr-un meci impotriva Suediei. Acest dribling poarta acum numele inventatorului sau.

Acest top nu ar fi avut niciun sens fara un dribling al marelui Zinedine Zidane, un fotbalist cu o forta senzationala si niste miscari imposibil de anticipat. Aceste faze au fost culese din meciurile de la Bordeaux, Juventus, Real Madrid si nationala Frantei. 'Ruleta' a fost inventata de Maradona si perfectionata de Zidane.

Brazilianul Kerlon a devenit celebru dupa un dribling bestial, care se numeste in engleza ‘seal dribble’

Gary Mackay-Steven de la Dundee a reusit o faza magica in meciul impotriva celor de la Kilmarnock. Am putea spune ca seamana cu miscarile lui Ronaldinho, dar nu chiar. Tot mai bun e Dintosul.


Ronaldinho flip-flop este un dribling inventat si perfectionat de brazilianul care a inspirat o multime de generatii de fotbalisti. Majoritatea din aceste faze provin din meciurile pe care aceasta le-a jucat la PSG, Barcelona, Milan si in nationala Braziliei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT