Rooney are o avere COLOSALA: A castigat din fotbal bugetul Stelei pentru urmatorii 5 ani! TOP 11 cei mai bogati fotbalisti din Premier League:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Decembrie 2013, 09:07

	Rooney are o avere COLOSALA: A castigat din fotbal bugetul Stelei pentru urmatorii 5 ani! TOP 11 cei mai bogati fotbalisti din Premier League:

► Valahu, OMUL LOCOmotiva! Duminica 14:00, Valahu il face pe Van Damme, LIVE din Gara de Nord, la Sport.ro si Voyo.ro!

Manchester United este pe locul 9 in Premier League, insa atacantul Wayne Rooney este pe locul 1 in topul celor mai bogati atacanti din Premier League.

Au reusit sa prinda topul Rio Ferdinand si doi jucatori de la Chelsea, Frank Lampard si John Terry, urmati de Steven Gerrar. Surpriza este prezenta lui Joe Cole de la West Ham, urmat de Ashley Cole, Michael Carrick and Ashley Young si James Milner, care la 27 de ani a reusit sa stranga in conturile sale 13 milioane de lire.

Rooney castiga in fiecare saptamana 250.000 de lire, fara taxe, plus contractul de la Nike si alte reclame care ii rotunjesc considerabil veniturile.

Rio Ferdinand are cu 8 milioane de lire mai putin decat Rooney, in topul realizat de catre cei de la Wealth-X. Lampard are si el o suma frumusica din fotbal: 31 de milioane de lire.

1) Wayne Rooney (45 milioane de lire)
2) Rio Ferdinand (37 milioane de lire)
3) Frank Lampard (31 milioane de lire)
4) John Terry, Steven Gerrard (amandoi cu 29 milioane de lire)
6) Joe Cole (22milioane de lire)
7) Ashley Cole (20milioane de lire)
8) Michael Carrick (16milioane de lire)
9) Ashley Young, James Milner (amandoi cu 13 milioane de lire)

Nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare în etapa 2 în Bucureşti şi Cluj
BRAT

Modifică setările cookies