Tenis

„Djokovic este un atlet desăvârșit, ca mine!” Zlatan Ibrahimovic îl laudă și se laudă, vorbind despre liderul ATP 

Zlatan Ibrahimovic declară că joacă mai bine atunci când se enervează, la fel ca liderul ATP, Novak Djokovic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 10:32
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 08:27

Atacantul clubului AC Milan, Zlatan Ibrahimovic nu se zgârcește cu laudele când vine vorba despre liderul ATP, Novak Djokovic. Suedezul se identifică cu 'Nole' în abilitatea sa de a performa mai bine atunci când trece printr-o stare de nervozitate crescută. 

Novak Djokovic este recunoscut ca un mare suporter al clubului italian de fotbal pentru care Zlatan Ibrahimovic evoluează în prezent. 

  • „Djokovic este un atlet desăvârșit, ca mine!” Zlatan Ibrahimovic îl laudă și se laudă, vorbind despre liderul ATP

Zlatan Ibrahimovic: „Când Djokovic se enervează, scoate tot ce e mai bun din el!”

„În primul rând, Novak are un temperament balcanic. Când se enervează scoate tot ce e mai bun din el. E mult mai concentrat în acele moment, mult mai atent la detalii. Exact așa mă simt și eu. Este un atlet desăvârșit. Nole este ca mine! 

Ratarea titlului la New York? Nu e niciodată ușor să digeri o astfel de dezamăgire. A jucat excelent tot anul, a câștigat cam tot. Se întâmplă să și ratezi uneori. Cu toate astea, ce a făcut Nole este incredibil. Asta trebuie să creadă și el. Nu i-am văzut pe ceilalți să vină atât de aproape de țel”, a spus Zlatan Ibrahimovic, conform Eurosport.com, citat de GSP

Zlatan Ibrahimovic a marcat 29 de goluri pentru AC Milan de la revenirea din 2019. În sezonul anterior, atacantul a marcat de 15 ori în 19 partide jucate. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies