„Am rămas șocată!” Reacția lui Ons Jabeur în cazul scandalului de dopaj al Simonei Halep 

Simona Halep Ons Jabeur Tenis
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:48
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:51

Simona Halep (31 ani, 9 WTA) a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat, care se află pe lista substanțelor interzise. 

Fostul lider WTA a șocat pe toată lumea cu anunțul făcut în urmă cu două săptămâni, când dezvăluia, printr-o postare pe contul de Instagram, că a fost depistată în corpul său o substanță interzisă, într-o cantitate mică, mai exact Roxadustat. Simona a fost suspendată provizoriu, iar din lumea tenisului a primit mesaje de sprijin. 

Ultimele două reacții au venit chiar de la primele două clasate din WTA, Iga Swiatek (21 ani), liderul clasamentului, iar acum de la Ons Jabeur (28 ani)

Ons Jabeur a vorbit despre situația Simonei Halep 

Întrebată într-un interviu acordat recent despre momentul delicat prin care trece Simona Halep, Ons Jabeur a explicat de ce crede că este o eroare ceea ce i se întâmplă fostului lider. 

„Am rămas șocată de veste. Nu știu, pentru mine e extrem de trist să văd ce s-ar putea întâmpla când cineva face o eroare. Ceea ce spune ea e că a fost o greșeală neintenționată. Pentru mine, în cazul cuiva care înșală, poți să vezi în nivelul substanței pe care a luat-o, dacă e foarte mare, însă ce a luat ea este într-o cantitate foarte mică. 

Nu sunt sigură ce s-a întâmplat. Cred că asta este teama oricărei jucătoare, să iei ceva necunoscut și să apară la testul antidoping. Este în mod clar o situație extrem de inconfortabilă. Nu știu ce s-a întâmplat și să sperăm că este adevărat ce spune ea. În mod clar nimeni nu dorește să treacă prin așa ceva”, a declarat Ons Jabeur pentru The National

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!