Nick Kyrgios Novak Djokovic Simona Halep Simona Halep dopaj Tenis WTA Tenis

Reacția neașteptată a „rebelului” Nick Kyrgios, când a aflat despre dopajul Simonei Halep

Nick Kyrgios nu s-a putut abține, exprimându-se în legătură cu două dintre cele mai sensibile subiecte ale tenisului mondial: dopajul Simonei Halep și prezența lui Novak Djokovic la Australian Open 2023. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 10:43
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 10:42

Personalitate controversată în lumea tenisului, finalistul turneului de la Wimbledon, Nick Kyrgios a reacționat într-o manieră curioasă la auzul veștii potrivit căreia Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis

„Mmhmm,” a scris Nick Kyrgios (27 de ani, 22 ATP), pe marginea știrii care o anunța pe Simona Halep testată pozitiv la Roxadustat, medicament care conține o substanță interzisă, din categoria EPO. 

Fanii l-au taxat dur pe Nick Kyrgios, pentru reacția avută la adresa Simonei Halep

„Mulțumim pentru comentariu, super util,” l-a ironizat un fan pe Nick Kyrgios, în timp ce un altul l-a întrebat „când mergi la închisoare?”, în contextul procesului jucătorului de la antipozi cu fosta iubită, care îl acuză de violență domestică

„Nu ești tu cel care lovește femei?”, a fost întrebarea pusă de un alt utilizator al platformei Twitter, în timp ce o altă persoană l-a întrebat pe tenismenul australian dacă nu ar fi trebuit să fie la Paris, pentru a juca la turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy. 

Nick Kyrgios îl vrea pe Novak Djokovic prezent la Australian Open 2023 

Refuzat la Australian Open 2022 din cauza statutului său de sportiv nevaccinat anti-COVID, dar și în urma unor neînțelegeri serioase între autoritățile australiene, Novak Djokovic luptă pentru șansa lui de a juca la Melbourne, în 16-29 ianuarie 2023. 

Pronunțându-se despre o altă temă sensibilă în tenis - prezența sârbului Novak Djokovic la Australian Open 2023 - australianul Nick Kyrgios militează pentru prezența celui mai titrat jucător din istoria Grand Slam-ului de la Melbourne.

„Sper să fie prezent, pentru sportul nostru. Cât timp Novak și Rafa sunt încă cu noi, avem nevoie de acești jucători. L-am văzut pe Roger părăsindu-ne și pot să spun că nimeni nu va putea să îi ia locul. Vrem să-i vedem pe cei mai buni jucători concurând la Melbourne. Eu, ca participant, vreau să îl văd pe Novak Djokovic în turneu,” a spus Nick Kyrgios pentru WA Today. 

Modifică setările cookies