Halep suspendată, Mouratoglou jubilează: mesajul transmis noului elev, Rune, după ce danezul a urcat pe locul 18 ATP

Patrick Mouratoglou Holger Rune Simona Halep suspendata Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 07:45
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 07:51

Noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune traversează cea mai bună perioadă a carierei. 

Departe de Simona Halep, suspendată provizoriu din circuitele WTA și ITF, Patrick Mouratoglou l-a condus pe Holger Rune (19 ani, 18 ATP) înspre a treia finală consecutivă într-un turneu ATP. 

Finalist la Sofia și campion la Stockholm, tânărul jucător din Danemarca de numai 19 ani a urcat, în premieră, pe locul 18 ATP, în ciuda înfrângerii suferite în finala turneului ATP 500 de la Basel, în favoarea canadianului Felix Auger-Aliassime.

Holger Rune urcă pe locul 18 ATP, la doar 19 ani

A fost 6-3, 7-5 pentru tenismenul din țara frunzei de arțar, Felix Auger-Aliassime demonstrând că este, de departe, cel mai în formă tenismen al circuitului, în urma celui de-al treilea turneu ATP câștigat în trei săptămâni. 

„A treia finală la rând. Ce luptă, Holger, trebuie să fii mândru de tine! Mulțumim, Basel, pentru sprijinul grozav arătat. Suntem motivați și abia așteptăm ziua de mâine,” a transmis Patrick Mouratoglou, realmente încântat de startul entuziasmant de parteneriat cu Holger Rune. 

„3 finale în circuitul ATP, în 30 de zile. Vârf atins în clasament, locul 18, prima finală de turneu ATP 500 și o super echipă în jurul meu. Dormiți bine și ne vedem la Paris!”, a scris Holger Rune, încântat de perspectiva participării la competiția ATP 1000 de la Paris-Bercy. 

Patrick Mouratoglou: „Simona m-a încurajat să caut o nouă colaborare.”

„În timp ce Simona Halep își pune timp deoparte pentru recuperare, m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Sunt fericit să anunț că mă voi alătura echipei lui Holger Rune.

Sunt încântat să încep să lucrez cu el. Am avut o legătură specială, încă din prima zi în care ne-am cunoscut, când avea doar 13 ani,” anunța Patrick Mouratoglou, în data de 12 octombrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!