Luni 02 Iulie 2018, 10:35

Wimbledon 2018 | Nu are incredere in Halep! Un nume mare al tenisului explica de ce Simona nu are sanse pe iarba de la Londra

Simona Halep a reusit sa cucereasca Roland Garros-ul, insa nu este cotata cu sanse mari la Londra. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Fostul jucator de tenis sud-african, Cliff Drysdale, a explicat pentru The Wrap, de ce Simona nu are sanse pe iarba de la Wimbledon. 

"Simona Halep a castigat Roland Garros-ul, insa va avea mari probleme sa castige Wimbledon-ul. Stilul ei este mai degraba defensiv. E greu pentru o astfel de jucatoare sa se impuna pe iarba, unde jocul este mult mai rapid. Wimbledon e facut sa fie castigat de o jucatoare agresiva si puternica. In plus, sa castigi Roland Garros si Wimbledon in acelasi an e foarte greu", a spus Cliff Drysdale inaintea startului turneului de la Londra. 

Tenismenul sud-african are si o jucatoare despre care crede ca are sanse la castigarea Wimbledon-ului. 

"Sloane Stephens a ajuns pana in finala la Paris, desi nu e neaparat o jucatoare de zgura. Ea va fi printre favorite, cu siguranta. Mai multe americance joaca excelent, insa cred ca Sloane poate sa ajunga foarte departe", este de parere Drysdale. Liviu Dragnea, despre Parchetul General: Intimidează Jandarmeria prin anchete