VIDEO: CTP: 'Nastase a fost Nasty. Porcos. Obraznic!' Ce spune despre scandalul ANULUI in tenis

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca atentia s-a mutat exclusiv asupra lui Ilie Nastase dupa incidentul de la meciul Cirstea - Konta si vorbeste despre momentele care au decis intalnirea din Fed Cup.

"Vad ca si pe internet toata lumea e preocupata mai degraba de Ilie Nastase decat de ce au facut Simona, Irina, Sorana. Asta e rau, dupa parerea mea. Individualismul lui Ilie s-a manifestat si sambata, si dupa meci, cand a spus ca nu e victoria lui, de parca fusese intrebat daca e a lui. Glumele pe care le-a facut sunt doar glume proaste, n-au legatura cu rasismul sau cu hartuirea sexuala. Ilie n-a tinut cont de calitatea lui si s-a comportat cum s-a comportat din 70 pana azi, Nasty, obraznic, porcos, individualist si egoist. Daca s-ar fi gandit ca nu-si poate da drumul la gura ca atunci cand era jucator... Eliminarea lui a fost corecta, incorecta mi s-a parut intreruperea partidei pentru 20-25 de minute.

Plansul, labilitatea psihica, nu e un motiv pentru intreruperea meciului. Konta a mai plans si la Australian Open. Nu s-a intrerupt meciul. Au venit medicii, i-au luat tensiunea, au intrebat-o daca poate continua. Sorana a fost dezavantajata. Avea 3-1. Konta juca foarte bine, dar jucatoarea noastra a fost dezavantajata pentru ca era pe val. Sunt doua lucruri diferite, ceea ce a facut Ilie Nastase si ceea ce s-a jucat. Ma uimeste sa aflu ca Ilie nu avea voie in arena. Exista masura interdictiei care se poate aplica unor suporteri. Daca ei se fac vinovati de violente, li se interzice sa intre pe stadion. Dar o astfel de hotarare se ia dupa o ancheta. Luata pe loc de catre ITF, mi se pare o masura excesiva. Ilie trebuia sa ramana in tribuna. Nu inteleg de ce nu a protestat conducerea federatiei imediat", a spus Popescu la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies