Bethanie Mattek-Sands Sorana Cirstea Tenis

Verdict CRUNT pentru Mattek-Sands din partea medicilor! Sorana a mers la ea sa o consoleze! Cat va sta pe bara

Bethanie Mattek-Sands are nevoie de operatie si nu va mai juca tenis in acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2017, 16:48
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2017, 16:50

Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, a anuntat, sambata, intr-un mesaj video postat pe Facebook, ca a suferit o ruptura de tendon si o deplasare a rotulei de la genunchiul drept in meciul cu Sorana Cirstea din turul doi de la Wimbledon si nu va mai juca in acest an.

Mattek-Sands a plans in timpul mesajului emotionant, povestind cum a trait accidentarea si momentele de dupa. "Am stat acolo ceva timp, pentru mine parca a fost o eternitate", a afirmat ea.

Sportiva a vorbit si despre Sorana Cirstea, precizand ca romanca este o persoana extraordinara si este prietena ei: "imi amintesc cand a venit Sorana la mine si a vorbit cu mine, mi-a spus ca totul va fi in regula. Cred ca este extraordinar, pentru ca suntem toate adversare in circuit si totusi multe jucatoare sunt prietenele mele. in acel moment Sorana era acolo in calitate de prietena a mea. Nu conta ca eram in timpul unui meci. inseamna mult pentru mine. Este o persoana extraordinara".

Ea a anuntat ca va merge la New York pentru a consulta un specialist inaintea operatiei.

Cu cateva ore inaintea mesajului de pe Facebook, Bethanie Mattek-Sands a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de Sorana Cirstea si Sania Mirza, in timpul unei vizite de vineri a celor doua la spital.

 

Had some buddies visit me in the hospital yesterday ☺️????❤️ #FeelTheLove @mirzasaniar and @soranacirstea #ThankYou ????

A post shared by BeTHaniE MATTeK-SaNDS (@matteksands) on

Modifică setările cookies