Venus Williams a suferit cea mai drastică înfrângere a carierei, la US Open: cu ce scor a pierdut

Venus Williams Greet Minnen US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 30 August 2023, 18:50
Data actualizarii: Miercuri 30 August 2023, 18:56

Sora mai mare a Serenei Williams continuă să joace tenis profesionist, la vârsta de 43 de ani. 

Venus Williams (43 de ani, 410 WTA) i-a luat doar două game-uri ocupantei locului 97 în ierarhia mondială, Greet Minnen. 

Partida a contat pentru turul întâi al ediției 2023 a Openului American, turneu pe care sora mai mare a Serenei Williams l-a câștigat de două ori, în 2000 și în 2001.

Venus Williams a fost învinsă cu 6-1, 6-1 de numărul 97 WTA

  • A fost cel mai dur eșec suferit de Venus Williams într-o partidă din cadrul unui Grand Slam. 

În ciuda faptului că a rezistat doar 74 de minute pe teren, Venus Williams consideră că nu a jucat rău și că a fost, mai degrabă, vorba despre o prestație incredibilă din partea oponentei sale. 

„Cred că în primul rând trebuie să-i dau credit adversarului meu. Nu a fost nicio lovitură pe care să nu o poată face. Chiar și atunci când am lovit cu adevărat uimitor, ea doar a replicat cu un winner sau cu o scurtă. 

Nu cred că am jucat rău. Chiar trebuie să-i dau credit. A fost pur și simplu incredibilă, sincer. Dacă poate juca așa, vă imaginați că poate fi în top 10 sau poate pe locul 1 ori poate câștiga un Grand Slam. Dacă poate juca la acest nivel,” a declarat Venus Williams, la conferința de presă organizată după meci. 

$42,513,897 a câștigat Venus Williams exclusiv de pe urma rezultatelor semnate în tenis, neținând cont de veniturile încasate din contractele publicitare. 


„Și dacă ar fi curată, o vor sancționa” Scenariul negru prevăzut de George Cosac în cazul Simonei Halep

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!