"Vai de mine! Sper sa nu ma dea afara si de aici!" Dezvaluirea geniala facuta de Ilie Nastase inaintea primului meci din postura de capitan nejucator la Fed Cup :)

"Vai de mine! Sper sa nu ma dea afara si de aici!" Dezvaluirea geniala facuta de Ilie Nastase inaintea primului meci din postura de capitan nejucator la Fed Cup :)

Ilie Nastase, noul capitan nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a declarat duminica seara ca va conta foarte mult pe Simona Halep in meciul cu Belgia din luna februarie, precizand ca problema o reprezinta alcatuirea echipei de dublu.

"Fetele cam stiu ce au de facut. Eu pot sa le incurajez in momentele mai grele de pe scaun, altceva ce sa le spun? Nu voi fi antrenor, eu doar o sa stau pe scaun. Ele toate au antrenori, iar daca acestia le mai striga cate ceva, nu o sa ma bag eu. in meciurile respective o sa ma bag, dar la altceva nu. Daca trebuie sa vorbesc, vorbesc, daca nu, nu ma misc, ma fac statuie muta. Am fost anul asta la Roland Garros si le-am vazut pe fetele noastre si pe cele din Belgia. Acum asteptam sa vedem rezultatele de la Australian Open, sa vedem in ce forma sunt acolo, iar apoi vom putea discuta mai mult. Simona este numarul 1 in echipa si normal ca voi conta pe ea foarte mult. O sa fie problema la dublu probabil. inca nu am discutat despre dublu, dar o vom face in urmatoarele saptamani", a spus Nastase, prezent duminica seara la Gala Tenisului Romanesc.

Nastase spera ca din noua postura sa nu fie eliminat de pe teren, asa cum s-a intamplat in anii '90 cand era capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei. "Eu am fost si la baieţi capitan. M-am certat si pentru ei. M-au dat afara prin Africa de Sud, ce-am mai paţit si acolo, vai de mine. Sper sa nu ma dea afara si de aici", a adaugat el.

Intrebat daca o va convoca pe jucatoarea Sorana Cirstea, cea care a spus ca numirea lui in locul Alinei Tecsor in postura de capitan nejucator este "ciudata" si "suspecta", Ilie Nastase a raspuns: "Nu stiu cine a zis, ce a zis, dar eu o sa fac echipa dupa clasament. Daca Sorana intra, eu o iau, nu am nicio problema. Dar daca nu intra, eu nu fac concesii, asa cum se faceau inainte probabil".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies