Impresarul lui Alibec: "Pe 13 noiembrie merg in Anglia sa negociez transferul! A fost deranjat de declaratiile lui Gigi Becali"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Octombrie 2017, 14:19

	Impresarul lui Alibec: "Pe 13 noiembrie merg in Anglia sa negociez transferul! A fost deranjat de declaratiile lui Gigi Becali"

Alibec si Budescu s-ar putea desparti de Steaua in aceasta iarna.

Florin Lovin, impresarul care ii reprezinta pe Alibec si Budescu, spune ca va merge in Anglia sa discute posibilitatea transferurilor celor doi stelisti.

Lovin ii da insa o veste proasta lui Becali - nu are cum sa scoata 10 milioane de euro pe Alibec.

"Nu stiu ce stie patronul echipei, dar va spun ce stiu eu. Pe 13 noiembrie merg la Londra si am intalniri cu reprezentantii unor cluburi din Premier League si Championship. Niciodata nu se vor putea plati 10 milioane de euro pe el momentan. N-ai cum sa dai suma asta pe un jucator care n-a avut reusite."

"La Budescu e mult mai usor sa-l transfer. El are o clauza de reziliere si e mult mai simplu. O suma conforma cu realitatea, nu 25 de milioane de euro cum are Denis", a spus Florin Lovin la Telekom Sport.

Lovin mai spune ca Alibec a fost deranjat de declaratiile lui Gigi Becali din ultima perioada.

"Dica mi-a spus ca incearca sa-l ajute. El a incercat sa-l schimbe total, insa Alibec nu a vrut. Trebuie sa se intalneasca undeva la mijloc. Denis a fost putin deranjat de reactia patronului, care a anuntat la TV ca-l va tine in tribuna si ca nu va mai juca. I-am spus ca trebuie sa fie mai cumpatat, asa este Gigi Becali. Cand joci bine te ridica in slavi, cand joci prost te intreaba ce cauti la FCSB".

3 milioane de euro este clauza de reziliere din contractul lui Budescu

Raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a plenului Parlamentului
BRAT
Modifică setările cookies