VIDEO EXCLUSIV Ultima noutate din viața Simonei Halep, anunțată înainte de meciul de gală cu Pavel, Graf și Agassi (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 13:35
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 13:41

Simona Halep, Andrei Pavel, Steffi Graf și Andre Agassi vor juca un meci de gală, în direct la Pro Arena și VOYO, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00. 

Simona Halep (32 de ani) are doar două meciuri oficiale jucate de la revenirea în tenis, din cauza accidentării acuzate la genunchiul drept.

Sportiva din România s-a menajat în ultima perioadă pentru a nu risca agravarea accidentării, dar asta nu a împiedicat-o din a practica un alt sport, în afara tenisului.

Simona Halep s-a apucat de golf, în așteptarea revenirii în circuitul WTA

La invitația mai veche a australianului Darren Cahill, Simona Halep s-a apucat de golf și mărturisește că a început să îi placă, în ciuda faptului că nu într-atât de mult încât poate deja să îl numească hobby. 

„Greu de spus, pasiune, dar am început să joc golf și a început să îmi placă. Mi se părea foarte plictisitor când îmi povestea Darren, că el joacă foarte bine.

Halep și Pavel, duel de gală cu Graf și Agassi, la Cluj-Napoca, în direct la Pro Arena și VOYO

  • Meciul are loc sâmbătă, 15 iunie, după ora 18:00. 

Și îmi spunea că o să-ți placă, o să-ți placă. Nu-mi plăcea, dar acum am început să joc,” a spus Simona Halep într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Întrebată dacă practică cu o intensitate ridicată golful, Simona Halep a infirmat, replicând: „Nu, nu. De plăcere, nu pot să zic că joc bine, dar mai nimeresc din când în când,” a completat Halep. 


Simona Halep și Andrei Pavel se vor duela cu Steffi Graf și Andre Agassi la Sports Festival, într-un eveniment de gală, transmis de Pro Arena și VOYO sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!