Novak Djokovic Australian Open 2022 Novak Djokovic vaccinare Tenis ATP Tenis

Tatăl lui Novak Djokovic lansează bomba: „Organizatorii Australian Open trebuie să decidă dacă îl lasă sau nu să joace.”

Potrivit ultimelor declarații făcute de Srdjan Djokovic, liderul ATP ar putea rata, în cele din urmă, Australian Open 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 09:31
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 09:58

Prezența liderului mondial, Novak Djokovic la Australian Open rămâne un mister. Într-un interviu acordat televiziunii K1, tatăl lui 'Nole', Srdjan Djokovic a lăsat de înțeles că fiul său nu s-ar fi vaccinat și le sugerează organizatorilor să facă o excepție și să îi permită fiului său accesul pe tabloul principal.

În urmă cu câteva zile, Paul McNamee, fost director al Openului Australian a menționat că nu există nicio substanță pentru care Novak Djokovic ar putea aplica, astfel încât să fie înscris pe lista persoanelor care nu trebuie să fie vaccinate pentru a putea participa. 

Srdjan Djokovic: „Novak va mai câștiga câteva turnee de mare șlem până la retragere, cred că 4 sau 5.”


„Trebuie să decidă dacă îl lasă sau nu pe Novak Djokovic să joace. Dacă îi interzic accesul, trebuie să își asume decizia. A câștigat Australian Open de 9 ori, iar acum vrea să joace, dar trebuie să îi permită să o facă. Novak va face ceea ce crede că e cel mai bine pentru el. Nimeni nu îi va impune vreo opinie. 

Ce va face dacă nu va merge să joace la Australian Open? Vom aștepta Roland Garros și titlul său cu numărul 21. Titlu de Grand Slam. Va mai câștiga câteva turnee de mare șlem până se va retrage, cred că 4 sau 5. Va câștiga de cel puțin două ori la Wimbledon și în alte Slam-uri, cu siguranță. 

Vă îndoiți de asta? Nu trebuie să fii un expert, dar Novak va mai juca vreo 2-3 ani, iar asta îi va acorda suficient timp să reușească,” a declarat Srdjan Djokovic într-un interviu acordat K1 TV, citat de Hotsport

Novak Djokovic este cel mai titrat tenismen din istoria Australian Open, cu 9 trofee cucerite, dintre care trei, în ultimele trei ediții. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!