Maria Sharapova Maria Sharapova vacanta sharapova foto Tenis

GALERIE FOTO Țara din Europa în care Maria Sharapova a ales să-și petreacă vacanța alături de o actriță celebră

Retrasă din tenis, fostul lider mondial are 35 de ani și e stabilită în SUA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 17:24
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 17:48

Maria Sharapova a ales recent să-și petreacă o vacanță de neuitat în Italia, la Como. 

Într-o postare pe Instagram, fosta jucătoare de tenis stabilită în Statele Unite apare lângă buna sa prietenă, actrița Anne Hathaway.

  • Maria Sharapova, aparitie ravasitoare pe covorul rosu la petrecerea de Oscar: O armata m-a pregatit FOTO

Site-ul Tennis World notează că rusoaica Maria Sharapova și actrița în vârstă de 42 de ani au fost prezente recent la Săptămâna Modei din Milano. 

Sharapova a declarat recent că în perioada actuală nu mai sunt lupte încântătoare în WTA, așa cum spunea și Irina Spîrlea, într-un interviu pentru Sport.ro. 

„Nu vreau să tratez cu lipsă de respect noua generație, dar când jucam eu, competiția era mai dură, O Serena Williams care învinge la 40 de ani numărul 2 mondial e cea mai bună mărturie a acestui fapt.

A fost uimitor să asistăm la ultima cursă către glorie a Serenei Williams, dar și la tenacitatea sa grațioasă, dusă până la capătul carierei”, a declarat recent Maria Sharapova. 

Stabilită în Statele Unite, Maria Sharapova s-a retras din sportul alb la începutul lui 2020, după 20 de ani în WTA, timp în care a cucerit 36 de titluri WTA, dintre care cinci de Mare Șlem.

Rusoaica a strâns din tenis 38.777.962 de milioane de dolari și este pe locul patru în topul all-time al încasărilor din turnee, după surorile Williams și Simona Halep.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies