"Stiu ca unora li se pare vulgar!" VIDEO cu cea mai sexy antrenoare de tenis din Romania, la numai 21 de ani. Ce si-a tatuat

Tenisul e cel mai scump sport pentru romani. O spune o fosta campioana a Romaniei la junioare, care s-a lasat la 21 de ani, cand parintii n-au mai avut bani sa o ajute! Fata a primit oferte de la casele de moda : sa devina model!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 22:34
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 22:38

Tatal lui Halep si-a vandut afacerile ca sa o ajute pe Simona sa devina o mare campioana. Si Raluca Platon, fata unui fost stelist, a cheltuit banii parintilor si a sperat ca va ajunge campioana! La 21 de ani a fost obligata sa se lase, din cauza banilor.
        
"M-am oprit ca n-am vrut sa-mi dea mie si sa nu mai aibe ei parte de anumite facilitati! In Romania cred ca sunt multi copii nu pot face sport din cazua veniturilor. Simona este o jucatoare exceptionala, nu toti suntem exceptionali", spune Raluca Platon.

Fata putea avea o cariera de succes in modeling, dar s-a facut antrenor de tenis: "Nu m-a atras acest domeniu", spune ea.

Raluca se mandreste si cu un tatuaj, de care o intreaba toata lumea: "Stiu ca unora li se pare vulgar, dar chiar nu dorm cu lumea in casa si nu ma intereseaza de parerea celor din jur!"

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies