SOC pentru Serena si Venus Williams! UCIGASUL surorii lor a fost eliberat din inchisoare pentru buna purtare

Serena Williams Robert Maxfield Serena Williams Yetunde Price Venus Williams Yetunde Price Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 August 2018, 10:35
Data actualizarii: Joi 02 August 2018, 10:36

Serena si Venus Williams aveau o sora vitrega care a fost ucisa in 2003. 

Robert Maxfield, omul care a ucis-o pe Yetunde Price, sora vitrega a surorilor Williams, a fost eliberat din inchisoare dupa 12 ani pentru buna purtare.

Price se afla pe scaunul din dreapta al masinii conduse de prietenul ei, cand a fost lovita in cap de gloantele unei rafale AK-47. Prietenul ei era tinta, insa acesta a scapat nevatamat. Robert Maxfield facea parte din faimoasa banda Southside Crips din Compton Los Angeles, acum a ajuns la 38 de ani si a fost eliberat pentru comportamentul de la inchisoare, anunta Daily Mail.

Price era fiica dintr-o relatie anterioara a mamei surorilor Williams, Oracene. Cele trei fete erau extrem de apropiate, iar Price chiar facea parte din staff-ul Serenei si a lui Venus pana cand a fost ucisa.

Cele doua jucatoare au fost extrem de afectate de moartea surorii lor, iar in 2016 au dechis Yetunde Price Resource Center in Compton pentru a ajuta victimile afectate de trauma si violenta. Compton e unul dintre cele mai violente locuri din lume, teritoriul fiind impartit intre mai multe bande necrutoare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!