SOC pentru Serena si Venus Williams! UCIGASUL surorii lor a fost eliberat din inchisoare pentru buna purtare

SOC pentru Serena si Venus Williams! UCIGASUL surorii lor a fost eliberat din inchisoare pentru buna purtare

Serena si Venus Williams aveau o sora vitrega care a fost ucisa in 2003. 

Robert Maxfield, omul care a ucis-o pe Yetunde Price, sora vitrega a surorilor Williams, a fost eliberat din inchisoare dupa 12 ani pentru buna purtare.

Price se afla pe scaunul din dreapta al masinii conduse de prietenul ei, cand a fost lovita in cap de gloantele unei rafale AK-47. Prietenul ei era tinta, insa acesta a scapat nevatamat. Robert Maxfield facea parte din faimoasa banda Southside Crips din Compton Los Angeles, acum a ajuns la 38 de ani si a fost eliberat pentru comportamentul de la inchisoare, anunta Daily Mail.

Price era fiica dintr-o relatie anterioara a mamei surorilor Williams, Oracene. Cele trei fete erau extrem de apropiate, iar Price chiar facea parte din staff-ul Serenei si a lui Venus pana cand a fost ucisa.

Cele doua jucatoare au fost extrem de afectate de moartea surorii lor, iar in 2016 au dechis Yetunde Price Resource Center in Compton pentru a ajuta victimile afectate de trauma si violenta. Compton e unul dintre cele mai violente locuri din lume, teritoriul fiind impartit intre mai multe bande necrutoare. 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT