Simona Halep Wimbledon Tenis

Simona Halep isi ia vacanta lunga dupa ratarea de la Wimbledon! Care e urmatorul turneu la care va participa

Simona Halep ia o pauza lunga dupa ratarile de la Roland Garros si Wimbledon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 17:05
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2015, 17:06

Simona Halep revine pe terenul de tenis abia in luna august, la turneele din America. Simona se intoarce in locul in care a avut cele mai bune rezultate din acest an, ba chiar cel mai bun rezultat din cariera: victoria de la Indian Wells.

Simona va participa in luna august la turneele de la Cincinnati si New Haven, dupa care va participa la US Open, acolo unde are cel mai slab palmares de la toate intrecerile de Grand Slam, doar turul al patrulea, in 2013.

Halep isi ia o vacanta departe de Romania, ca sa nu mai auda criticile oamenilor de aici. "Cu siguranta iau o pauza, nu pot sa-i zic vacanta. O sa ma relaxez, o sa-mi pun ordine in ganduri, o sa-mi recapt puterea de a muci si de a juca tenis la nivel inalt. Ma astept si la rezultate si mai putin bune in urmatorea perioaeda, dar nu sunt superiata si, chiar daca o sa pic in clasament, stiu ca daca pun munca si rabdare voi urca din nou", a declarat Simona Halep in Gazeta Sporturilor.

Ea oricum nu are multe puncte de aparat, luna august fiind cea mai slaba pentru Simona anul trecut. "Anul acesta pentru mine nu inseamna prea mult, Nu vreau decat sa merg la fiecare turneu si sa joc ce stiu mai bine. Am jucat destul de bne la inceput de an. Stiu ca n-am sezon prea bun acum. Nu stiu cum va fi sfarsitul de an, dar nu sunt ingrijorata sau speriata. Bineinteles ca-mi pun intrebari si incerc sa gasesc raspunsurile perfecte. Ma rog, perfectiunea nu exista. Raspunsurile potrivite ca sa urc cat mai sus", a mai spus Simona. 

Modifică setările cookies