Simona Halep finala australian open halep wozniacki simona halep australian open simona halep caroline wozniacki Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, marea finala de la AUSTRALIAN OPEN // Un meci pentru istorie: de 38 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva!

Simona Halep - Caroline Wozniacki este marea finala de la Australian Open din acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Ianuarie 2018, 10:08
Data actualizarii: Joi 25 Ianuarie 2018, 10:12

Simona Halep s-a calificat in finala dupa o partida epuizanta cu Angelique Kerber. Meciul din finala va decide si cine va fi urmatorul lider mondial. Daca Wozniacki are o clasare mai buna decat Halep, adica se va impune in finala, atunci va deveni noul lider mondial.

Simona Halep - Caroline Wozniacki este prima finala de Australian Open din 1980 incoace in care se intalnesc doua sportive care nu au castigat pana acum nici titlu de Grand Slam. In 1980, in finala Australian Open s-au intalnit Hana Mandlíková si Wendy Turnbull, meci incheiat cu scorul de 6-0, 7-5.

AUSTRALIAN OPEN // Wozniacki s-a calificat in finala! Daca Halep nu o invinge pe Kerber, Wozniacki trece pe primul loc in clasamentul mondial: "Voi urmari relaxata meciul Simonei!"

CA-LI-FI-CA-RE! TANCUL SIMONA E IN FINALA AUSTRALIAN OPEN, dupa un meci uluitor cu Kerber: 6-3, 4-6, 9-7

SIMONA HALEP, FINALA LA AUSTRALIAN OPEN // "Acest meci a fost ca un montagne-ruse!" Cum a ajutat-o accidentarea la glezna sa se califice in finala

"Halep s-a nascut azi a doua oara!" Reactia lui CTP dupa victoria minunata a Simonei Halep

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!