SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, marea finala de la AUSTRALIAN OPEN // Un meci pentru istorie: de 38 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva!
Joi 25 Ianuarie 2018, 10:08

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, marea finala de la AUSTRALIAN OPEN // Un meci pentru istorie: de 38 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva!

Simona Halep - Caroline Wozniacki este marea finala de la Australian Open din acest an.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Simona Halep s-a calificat in finala dupa o partida epuizanta cu Angelique Kerber. Meciul din finala va decide si cine va fi urmatorul lider mondial. Daca Wozniacki are o clasare mai buna decat Halep, adica se va impune in finala, atunci va deveni noul lider mondial.

Simona Halep - Caroline Wozniacki este prima finala de Australian Open din 1980 incoace in care se intalnesc doua sportive care nu au castigat pana acum nici titlu de Grand Slam. In 1980, in finala Australian Open s-au intalnit Hana Mandlíková si Wendy Turnbull, meci incheiat cu scorul de 6-0, 7-5.

AUSTRALIAN OPEN // Wozniacki s-a calificat in finala! Daca Halep nu o invinge pe Kerber, Wozniacki trece pe primul loc in clasamentul mondial: "Voi urmari relaxata meciul Simonei!"

CA-LI-FI-CA-RE! TANCUL SIMONA E IN FINALA AUSTRALIAN OPEN, dupa un meci uluitor cu Kerber: 6-3, 4-6, 9-7

SIMONA HALEP, FINALA LA AUSTRALIAN OPEN // "Acest meci a fost ca un montagne-ruse!" Cum a ajutat-o accidentarea la glezna sa se califice in finala

"Halep s-a nascut azi a doua oara!" Reactia lui CTP dupa victoria minunata a Simonei HalepFilmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT