Simona Halep a dezvaluit care a fost cel mai pretios sfat primit de la Cahill: nu are legatura cu tenisul
Sambata 02 Decembrie 2017, 18:17

Simona Halep a dezvaluit care a fost cel mai pretios sfat primit de la Cahill: nu are legatura cu tenisul

Simona Halep a vorbit despre relatia pe care o are cu antrenorul Darren Cahill. Halep a dezvaluit si cel mai important sfat oferit de tehnicianul australian.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Halep a fost speriata de evenimentele din ultima devreme, de atentatele tot mai dese mai exact, si i-a fost frica sa calatoreasca in anumite zone. Cahill a fost cel care a linistit-o si a convins-o ca nu are motive de teama.

"Au fost anumite evenimente (atentate - n.red.) in ultima perioada si a ajuns sa-mi fie un pic teama de anumite zone. El mi-a spus sa nu ma mai tem si sa las viata sa-si urmeze cursul. Spune multe lucruri bune, dar eu nu sunt in stare de fiecare data sa pun in practica tot ce-mi zice. Are un discurs aproape de perfectiune si-l vizionez chiar si dupa meciuri",
a declarat Simona Halep pentru DigiSport.

Simona Halep si Darren Cahill colaboreaza din 2015.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT