Simona, asa cum nu o stiai! Halep vorbeste despre pasiuni, hobby-uri, dar si despre IUBIRE, ACUM la Pro TV

Simona Halep a venit in studioul emisiunii Dupa 20 de ani, de la Pro TV. Cea mai buna jucatoare romanca de tenis a momentului a vorbit despre anul fantastic pe care l-a avut, dar si despre pasiunile sale.

Shopping-ul este a doua pasiune a Simonei Halep, dupa tenis. Halep se pierde atunci cand vede pantofi si blugi in magazine.

La fiecare turneu, Halep isi face timp si pentru cumparaturi: "Am o slabiciune mare pentru pantofi, pentru tenesi mai exact, ca sa zic cuvantul nostru popular. Unde ma duc, imi iau o pereche. Si blugi imi cumpar. Chiar imi zicea mama ca am vreo 35 de perechi. Nici nu prea le port, ca mai mult sunt la tenis, dar imi place sa le am", a fost una dintre dezvaluirile Simonei Halep, care s-a prezentat fanilor asa cum nu multi au vazut-o.

Halep iubeste si masinile puternice. Tocmai si-a luat un Porsche: "Imi place sa conduc, e o pasiune. Mi-e frica de viteza, dar imi place uneori sa o simt".

Simona Halep vorbeste despre anul de vis pe care l-a avut in emisiunea "Dupa 20 de ani, duminica dimineata, de la ora 10:00, la Pro TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies