Tenis

SECRETUL Simonei Halep: asa vrea sa castige Australian Open! S-a DECIS ca asa trebuie sa fie la fiecare meci! FOTO

Simona joaca in optimile din Australia cu belgianca Yanina Wickmayer (locul 80 WTA), pe care insa nu a batut-o niciodata.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 08:30
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 08:44

De trei ori s-au intalnit cele doua sportive pana acum, iar Simona nu i-a luat inca vreun set. Optimele de la Australian Open vin intr-un moment bun pentru Simona, poate cel mai bun.

In 2015, Halep a inceput pe cea mai bun pozitie din cariera - locul 3 WTA. Pana acum, de la inceputul anului, in doar 24 de zile, Simona a jucat 8 partide - 5 la turneul din China si 3 la Australian Open - fara sa piarda vreun meci, doar un singur set, la Shenzhen.

In plus, Simona pare sa mai aiba un avantaj - unul tehnic. Racheta cu care joaca in 2015 este una noua, pe care doar ea si Kei Nishikori o mai folosesc in top 10 mondial ATP sau WTA - racheta Burn produsa de Wilson.

"Am mai mult control si mai multa putere. Daca o simti bine si iti place o racheta, vrei să joci cu ea. Mi-a placut imediat, doar am luat-o si mi-a placut. Cred ca cum este cea mai buna racheta pentru mine", a declarat Halep despre noua achizitie.

Pana acum, Simona Halep a jucat cu o racheta Wilson Steam 99.

Modifică setările cookies