Secretul dureros al lui Halep cu care a castigat cel mai mare turneu din cariera sa! Americanii viseaza un meci URIAS in scurt timp pentru ea

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 09:14

	Secretul dureros al lui Halep cu care a castigat cel mai mare turneu din cariera sa! Americanii viseaza un meci URIAS in scurt timp pentru ea

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Simona Halep a devenit un fenomen in 2014. Ultima jucatoare din TOP 10 care a reusit sa o invinga este Serena Williams. Cele doua sunt vazute ca mari adversare de catre Sports Illustrated, una dintre cele mai mari reviste de sport din lume.
 
Inaintea turneului din Dubai, Halep este vazuta ca o mare favorita, mai ales dupa victoria de la Doha, realizata in ciuda unor dureri acuzate la tendonul lui Ahile.
 
"Halep a invins 3 jucatoare din TOP 10 pentru a pune mana pe al saptelea si cel mai important titlu din cariera sa, desi avea probleme la tendonul lui Ahile. Halep, numarul 10 WTA pana saptamana trecuta (n.r. acum numarul 9 mondial), continua sa impresioneze, insa singurul lucru care ii lipseste acum este o victorie de semnatura, un turneu mare. Daca va continua sa joace asa, o semifinala de turneu in fata Serenei Williams ar putea fi sa-i arate cu adevarat nivelul.", scrie Sports Illustrated.
Va ajunge Simona Halep numarul 1 mondial? (3898 voturi)
 
Chiar de anul acesta, mai repede decat se astepta oricine
26.89%
1048 voturi
 
In doi ani
44.97%
1753 voturi
 
In cinci ani poate ajunge liderul WTA
28.14%
1097 voturi
Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies