Romania - Serbia, in Play Off-ul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup! Halep si Carstea se pot duela cu Ana Ivanovic si Jelena Jankovic!

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 14:59

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Echipa nationala a Romaniei de Fed Cup s-a calificat in Play Off-ul pentru accederea in Grupa Mondiala II, dupa ce a trecut in urma cu doar o saptamana de Ungaria si Marea Britanie.

Pentru Simona Halep, Sorana Carstea, Irina Begu si Monica Niculescu urmeaza insa o intalnire extrem de dificila, sortii aducandu-le in fata nationala Serbiei, care a jucat si ea impotriva Canadei.

Cu o echipa formata la ultimul meci din Vesna Dolonc (numarul 117 mondial), Jovana Jaksic (149 WTA), Aleksandra Krunic (152 WTA) si Nina Stojanovic (N/A), Serbia cauta si ea calificarea in a doua grupa mondiala, intalnirea anuntandu-se a fi una de foc.

Sarboaicele au pierdut primul tur al celei de-a doua grupe, 1-3 impotriva Canadei, astfel ca vor fi nevoite sa intalneasca Romania, nationala noastra venind dupa victorii impotriva Marii Britanii, Ungariei, Letoniei si Ucrainei.

Desi nu au folosit niciun "nume mare" in meciul disputat impotriva Canadei, sarbii le-ar putea introduce in echipa si pe Jelena Jankovic si Ana Ivanovic, numerele 8, respectiv 12 in clasamentul mondial WTA.

De cealalta parte, cea mai bine clasata romanca, Simona Halep, este pe locul 10, in timp ce Sorana Carstea se afla pe pozitia 26.

Aglomerație la intrarea în țară. Cozile de autoturisme și TIR-uri s-au întins pe mai bine de 10 kilometri
BRAT
Modifică setările cookies