Record mondial incredibil in tenis: schimburile dintr-un SINGUR punct au durat 1 ora si 31 de minute!

Record mondial incredibil in tenis: schimburile dintr-un SINGUR punct au durat 1 ora si 31 de minute!

Schimbul de o ora si jumatate a intrat in Cartea Recordurilor

91 de minute au durat schimburile pentru un singur punct la un meci de tenis, ceea ce reprezinta o performanta de Cartea Recordurilor.

S-a intamplat pe 17 august, la un turneu de tenis de juniori organizat in Normandia. Alexis si Alexandre, doi tenismeni de 13, respectiv 14 ani, au pierdut notiunea timpului intr-un schimb de mingi.

Alexis, cel care a castigat punctul istoric a povestit pentru Gazzetta dello Sport: "Cand am pornit schimbul, adversarul meu a returnat cu un lob. I-am returnat si am asteptat greseala lui. Nu ne-am dat seama cat timp a trecut decat dupa ce s-a terminat punctul si ne-am uitat la ceas. M-am simtit putin ciudat, am simtit nevoia sa ma duc si sa-i strang mana."

Organizatorul turneului, Jean-Claude Frican, a ramas cu gura cascata dupa schimbul de mingi: "Niciunul dintre ei n-a avut intentia sa atace, ambii au asteptat greseala adversarului. Cel mai uimitor lucru e ca nimeni nu s-a gandit ca ar putea sa stabileasca un record in tenis, pur si simplu au jucat normal, asa a fost punctul.

Alexander Richter a castigat meciul in doua seturi, 6-1, 6-3. O partida lejera, dupa scor... cu exceptia acelui punct de o ora si jumatate pierdut in primul set.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies