Moti, replica la gluma care a impanzit net-ul: "De cati dinamovisti e nevoie ca sa opresti Steaua in Liga?" :)

Autor: Sport.ro
Joi 28 August 2014, 16:00

Bulgarii au innebunit de tot dupa calificarea nebuna de la Sofia. "Il vrem pe Moti presedinte, dati-i mai repede cetatenia" DETALII AICI

Cosmin Moti a trait aseara, la 29 de ani, cea mai frumoasa experienta a carierei de fotbalist. A fost eroul bulgarilor in meciul de infarct care a lasat Romania fara echipa in grupele Champions League, pentru prima data dupa 8 ani.

Fara sa afiseze o bucurie ostentativa, ba din contra, cu un discurs decent in conditiile euforiei calificarii, Cosmin Moti nu a uitat nicio clipa ca Steaua a fost marea sa rivala in perioada in care a evoluat in Liga I, la Universitatea Craiova si Dinamo.

De unde vine aceasta dezinvoltura a ta in poarta?
- Eu n-aveam nicio emotie. Daca nu aparam niciun 11 metri, nu cred ca putea sa spuna cineva ceva. Am intrat, a fost o decizie de moment sa intru in poarta.

Pareai sa te fi familiarizat cu aceste miscari de portar...
- Nu, n-am mai stat in poarta. Cred ca am mai stat la Dinamo la un antrenament, doua, dar doua trei suturi, mai mult nu. Cand eram mic, mai stateam in poarta cand jucam cu prietenii.

Ce parere ai de faptul ca o peluza a stadionului din Razgrad ar putea purta numele tau?
- Ma bucura lucrul asta. E o mandrie, ma bucur ca a ajuns lumea sa vorbeasca bine si despre romani. Ma bucur ca intr-o tara straina cineva chiar ne respecta si tine la noi.

Ai mai vorbit cu jucatorii Stelei dupa meci? Ti-a spus cineva ceva?
- Nu, toata lumea era suparata. E normal sa fie suparati. Eu cred ca ei nu s-au asteptat la jocul bun facut de noi aseara.

Circula o gluma astazi pe retelele de socializare - de cati dinamovisti e nevoie pentru a opri Steaua in Liga Campionilor? :)
- Pai, aseara a fost nevoie de unul singur. Dupa tot ce s-a intamplat, pot sa spun cu siguranta ca e meciul carierei mele.

O tribuna a stadionul din Razgrad se va numi Cosmin Moti

Patronul clubului Ludogoret, Kiril Domuschiev, a anuntat ca in orasul Razgrad construieste un stadion nou, iar o tribuna a arenei va primi numele fundasului Cosmin Moti. Ludogorets, echipa fondata in urma cu 13 ani, s-a calificat pentru prima data in grupele Ligii Campionilor.

"Rezultatul final este foarte corect. Moti va primi o prima speciala, bineinteles. Construim un nou stadion la Razgrad si o tribuna va primi numele lui Moti. Nu este numai un erou pentru orasul nostru, el este un erou al Bulgariei. Singurul jucator de la Steaua pe care as fi gata sa-l cumpar este Chipciu, dar nu este posibil pentru ca in Bulgaria perioada de transferuri s-a incehiat la 15 august", a declarat Kiril Domuschiev, la Digi Sport.

Finantatorul a daugat ca fiecare jucator al echipei Ludogoret va primi o prima de 100.000 de euro.

Cum a devenit Vlad Voiculescu un motiv de discordie în coaliția de guvernământ
BRAT
Modifică setările cookies