Cel mai mare dictator al planetei este fan Man United! A ordonat sa fie date la TV meciurile, coreenii au inceput sa FURE semnal

Cel mai mare dictator al planetei este fan Man United! A ordonat sa fie date la TV meciurile, coreenii au inceput sa FURE semnal

Liderul din Coreea de Nord este fan infocat al lui Manchester United, anunta Mirror.

Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, vrea sa vada meciurile lui Manchester United. Acesta le-a ordonat angajatilor sai sa faca intr-un fel sa ii dea pe TV, in direct, meciurile echipei din Anglia.

Transmisiile au inceput la televiziunea nord-coreeana insa cei care au asistat la meciuri pot confirma cu siguranta ca transmiterea partidelor este una ilegala, iar coreenii fura semnalul de la alte televiziuni.

Meciurile lui United nu sunt singurul "moft" al liderului comunist de la Phenian. Acesta a cerut ca in program sa fie incluse lectii de calarie, partide de golf si meciuri fotbal din campionatul Germaniei. Este stiut faptul ca in Coreea de Nord nu exista democratie, tara traind intr-un dictatoriat total, tara fiind lidera la capitolul incalcari ale drepturilor omului, asa ca fotbalul poate fi considerat, pe buna dreptate, una dintre putinele "distractii" de care se pot bucura coreenii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în coaliție. Premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu
BRAT
Modifică setările cookies