Reactia lui Gica Hagi, dupa ce Halep a declarat ca vrea sa se casatoreasca cu un aroman! Ce mesaj i-a transmis "Regele"

Autor: Sport.ro
Joi 06 Noiembrie 2014, 17:36

Gica Hagi a sfatuit-o pe Halep sa faca "ce ii spune inima".

Cea mai tare sportiva romanca din 2014, Simona Halep a facut valuri cand a declarat in revista The One ca vrea sa se casatoreasca in viitor cu un aroman, pentru a pastra traditia.

"La aromani, toti se stiu intre ei, nu suntem multi, dar suntem apropiati. Avem obiceiuri la care tinem. O nunta dureaza patru zile. imi place totul acolo, ma simt bine cu ei, ne ajutam intre noi. Asa am fost crescuta si sper sa nu ma schimb, chiar daca nu mai traiesc printre aromani. Vreau sa tin de aceste traditii si chiar mi-as dori sa ma casatoresc cu un aroman. Cum imi va fi norocul, indiferent de ce va fi, primeaza sa fiu fericita si sa ma casatoresc pentru ca iubesc si sunt iubita”, a marturisit Simona Halep in "The One".

Gica Hagi, cel care are o relatie deosebita cu Simona Halep, a declarat ca Simona este libera sa isi aleaga ce drum vrea in viata, indiferent daca va tine cont sau nu de traditiile aromanilor.

"E o sportiva importanta, isi castiga un respect din partea tuturor, o invingatoare, un exemplu, ne motiveaza si pe noi. Fiecare in viata isi alege destinul singur, va lua deciziile singura, fiecare are placerea lui", a spus Gica Hagi.

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies