Reactia lui Darren Cahill dupa anuntul facut de Simona Halep. Cum i-a raspuns antrenorul romancei: "Va fi o adevarata aventura"

Reactia lui Darren Cahill dupa anuntul facut de Simona Halep. Cum i-a raspuns antrenorul romancei: "Va fi o adevarata aventura"

Simona Halep a facut astazi marele anunt. Australianul Darren Cahill o va pregati exclusiv in 2016, dupa ce anul acesta cei doi au colaborat prin intermediul unui program al sponsorului principal Adidas (DETALII AICI).

Simona Halep si Darren Cahill au batut palma pentru o colaborare exclusiva in 2016, dupa ce acestia au mai lucrat in acest an prin intermediul unui program al sponsorului principal Adidas. 

Anuntul a fost facut chiar de Simona Halep, cea care a tinut sa iti puna la curent fanii de pe Facebook si Twitter. Aceasta a si glumit cu Darren Cahill intr-un mesaj postat pe internet, iar australianul i-a raspuns prompt.

"Sa fim mai buni si mai puternici incepand cu 2016. Dar sa vedem daca antrenorul meu e de acord. De fapt, e prea tarziu sa dea inapoi acum, nu-i asa Darren?", a scris Simona Halep pe Twitter. 

"E o onoare sa fiu inclus in echipa ta, Simo. De-abia astept sa fac parte din aventura ta de la anul. Deci, la 6 dimineata antrenament maine?", a fost reactia lui Cahill la care Simona Halep a mentionat: "Asa ramane! Avem o intelegere".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie, se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT