Sharapova acuza Agentia Anti-doping de SPAM! Rusoaica explica de ce nu a renuntat la substanta interzisa, desi a fost avertizata prin email

Maria Sharapova Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2016, 11:36
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2016, 11:43

Maria Sharapova a incercat sa le explice fanilor ei de ce nu a renuntat la Meldonium, desi a fost anuntata sa nu mai foloseasca acel medicament. 

"Intr-un articol se scria ca am fost prevenita de cinci ori in privinta faptului ca medicamentul urma sa fie interzis. Nu este adevarat. Este o distorsionare a comunicarii reale care a existat sau care a fost pur si simplu postata pe un site. Nu vreau sa-mi gasesc scuze pentru ca nu am stiut ca este interzis. V-am spus deja despre mailul pe care l-am primit pe 22 decembrie 2015, cu subiectul Schimbari importante in programul anti-doping din tenis pentru 2016. Ar fi trebuit sa-i acord mai multa atentie", scrie sportiva pe Facebook.

"Ce facem cu celelalte comunicari? Au fost ingropate in newsletter-uri, pe site-uri. Pe 18 decembrie, am primit un email cu subiectul stiri despre jucatori. Continea un newsletter la un site pe care erau tone de informatii despre calatorii, turneele urmatoare, clasamente, statistici, urari de La multi ani si, da, informatii anti-doping.

Pe acel email, daca un jucator voia sa afle informatii specifice despre medicamentele adaugate pe lista anti-doping, era obligat sa citeasca printre zeci de alte lucruri fara nicio legatura, trebuia sa gaseasca link-ul Player Zone, sa bage o parola, sa dea un username, sa citeasca un home-page cu mai multe de 30 de linkuri diferite care acopereau mai multe subiecte, sa gaseasca linkul la Schimbarile si informatiile pe 2016 in programul anti-doping, sa dea click si apoi sa citeasca o pagina cu aproximativ alte 30 de linkuri care acopereau mai multe probleme anti-doping", scrie "Sarapova, apoi continua:

"Apoi trebuia sa dai click pe linkul corect, sa-l deschizi, sa te duci la pagina doi si acolo gaseai un nume diferit pentru medicamentul pe care-l luam eu. Banuiesc ca unii ziaristi numesc asta o avertizare. Cred ca multor oameni le-ar fi foarte greu sa o gaseasca". 

 

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on Friday, March 11, 2016
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!