Simona Halep si-a prezentat noul antrenor. CE SURPRIZA: Omul care le-a pregatit pe Sharapova, Wozniacki si Na Li, langa Halep

Simona Halep si-a prezentat noul antrenor. CE SURPRIZA: Omul care le-a pregatit pe Sharapova, Wozniacki si Na Li, langa Halep

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a anuntat noua echipa tehnica din spatele numarului 3 mondial.

Victor Ionia este noul antrenor Simonei Halep, in sezonul 2015. Din echipa ei mai fac parte si preparatorul fizic Theodor Cercel si consultantul Thomas Högstedt, anunta managerul Virginia Ruzici.

"Va aduc la cunostinta ca, incepand de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ionita - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic. Incepand cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt", scrie in comunicat.

Victor Ionita a fost antrenorul Soranei Carstea, in timp ce Thomas Högstedt a fost antrenorul lui Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies