OFICIAL! Simona Halep joaca un meci demonstrativ cu Klaus Iohannis in 2015! Anuntul noului presedinte

OFICIAL! Simona Halep joaca un meci demonstrativ cu Klaus Iohannis in 2015! Anuntul noului presedinte

Simona Halep si Klaus Iohannis au batut palma pentru promovarea tenisului in Romania. 

Practicant al tenisului, noul presedinte al Romaniei a acceptat sa se dueleze cu Halep la Sibiu, intr-un meci demonstrativ ce are rolul promovarii sportului alb intre tinerii din Romania.


"Este cu siguranta o actiune inedita. Scopul este bineinteles cel de promovare a sportului in randul copiilor", a declarat pentru Ora de Sibiu, Marius Vecerdea, cel care a venit cu propunerea catre Iohannis si Halep.

"Cu Simona am vorbit si mi-a spus ca accepta propunerea. Apoi am discutat si cu domnul presedinte Klaus Iohannis, chiar sambata (n.r. – sambata 22 noiembrie). si dansul a acceptat.Acum ramane sa vedem in functie de programul lor, in ce data vom planifica actiunea", a mai spus Vecerdea.

Iohannis a confirmat pe pagina sa de Facebook intalnirea cu Simona, cea care l-a provocat sa vina in februatie la meciul de FED Cup cu Spania.


"Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport minunat",
anunta pagina de Facebook a presedintelui ales al Romaniei. 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies