VIDEO EXCLUSIV "Nu știu ce vrea să mai demonstreze". Cristian Tudor Popescu, discurs dur la adresa Serenei Williams 

Simona Halep s-a calificat în turul trei de la Wimbledon, acolo unde o va întâlni pe Magdalena Frech (24 de ani, locul 92 WTA).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 14:56
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 15:00

Partida va avea loc sâmbătă și, dacă se impune, va avea un duel de foc în optimi cu câștigătoarea dintre Paula Badosa și Petra Kvitova.

Chiar dacă a trecut în mod categoric de primele două adversare, Cristian Tudor Popescu este de părere că jucătoarea din România nu a avut un test serios până acum pe iarba londoneză.

"Simona servește mult mai bine și asta o ajută. A ajutat-o și în meciurile anterioare. De la serviciu pleacă încrederea. Totuși, Simona nu a fost testată deocamdată la Wimbledon. Nu e clar dacă e, într-adevar, la un anumit nivel care să-i permită să se ducă spre fazele finale. N-a avut încă o adversară care s-o testeze cu adevărat", a declarat la PRO ARENA.

Cristian Tudor Popescu a comentat și evoluția Serenei Williams, eliminată încă din primul tur de Harmony Tan (24 de ani, 115 WTA). 

"La dublu ar putea să mai joace, să facă spectacol, ar veni lumea s-o vadă. Dar la simplu, la modul în care se mișcă...loviturile ei parcă au un amortizor. Are 41 de ani, nu se mai poate! Chiar nu știu ce vrea să mai demonstreze în continuare. 

N-are cum să mai câștige vreodată un Grand Slam. Nu e corect să-i acorzi Serenei wild-card, în timp ce o tânără jucătoare care ar putea să «explodeze e văduvită de așa ceva. Nu-i frumos ce face Serena. Eu am susținut că nimeni n-are voie s-o dea afară din tenis. Poate să joace în continaure, dar nu e bine pentru imaginea ei", a explicat acesta 

Modifică setările cookies