Nu se intampla doar pe National Arena: Nadal acuza organizatorii US Open ca i-au pus in pericol integritatea fizica!

Autor: Sport.ro
Joi 08 Septembrie 2011, 09:54
Nu se intampla doar pe National Arena: Nadal acuza organizatorii US Open ca i-au pus in pericol integritatea fizica!

Nu doar National Arena pune in pericol integritatea fizica a sportivilor. Nadal ii acuza pe organizatorii de la US Open de acelasi lucru, dupa ce a fost nevoit sa joace pe ploaie.

"Faptul ca am fost pusi sa intram pe teren desi ploua este inacceptabil, deoarece nu trebuie indusi in eroare nici jucatorii si nici fanii. Fanii si jucatorii sunt elemente importante ale spectacolului si au nevoie de putin mai mult respect", a spus Nadal.

Spaniolul s-a numarat printre cei sase sportivi care au jucat 15 minute, miercuri, inainte ca ploaia sa ii determine pe organizatori sa anuleze intregul program, pentru a doua zi consecutiv.

"Eu nu voiam sa intru pe teren, pentru ca ploua. Desi sunt primul care are interesul sa joace. A fost o decizie proasta", a mentionat Rafael Nadal, sustinut in opiniile sale si de Andy Murray, numarul 4 mondial, si de Andy Roddick. "Turneele de Grand Slam au prea multa putere si nu isi fac griji pentru jucatori. stiu ca exista interese in jurul acestor turnee, dar nu este corect. Eu nu pot sa spun ca nu vreau sa intru pe teren daca ploua, pentru ca ar fi o aroganta, dar ATP ar trebui sa aiba puterea sa o spuna. insa se pare ca nu este cazul la turneele de Grand Slam. Trebuie sa se schimbe sistemul si singurul mod de a o face este ca jucatorii sa se uneasca si ca ATP sa ne sustina", a precizat Nadal.

Cum se transmite Sars-Cov-2. Un nou anunț făcut de OMS
BRAT