Tenis

Niste spanioli au descoperit cum sa pariezi PERFECT la tenis! Le-a iesit de fiecare data si au facut MILIOANE! Totul este legal

Vezi metoda folosita de spanioli, considerata legala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 10:49
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 10:51

Scandal in Spania dupa ce a fost descoperita o retea de pariori ce faceau bani la meciurile de tenis. Acestia au gasit o metoda de a pacali anumite site-uri de pariuri online, facand foarte multi bani prin aceasta metoda, scrie Marca.

Pariorii au descoperit anumite site-uri de pariuri unde era o intarziere intre momentul in care arbitrul semnala finalul game-ului si inregistrarea acestuia online, diferenta de timp fiind de 20-30 de secunde, indeajuns pentru acestia sa parieze pe deznodamantul game-ului.

Practic tot ce trebuiau sa faca pariorii era sa se duca la meciuri si sa astepte finalul game-ului, pariind online inainte ca rezultatul sa se inregistreze in sistem. Acestia au fost descoperiti dupa ce unul dintre ei a avut curaj sa ii ceara unui jucator sa piarda pe propriul serviciu. Barbatul i-a strigat din public "iti dau 5000 de euro daca pierzi serviciul acum", iar fanii din tribune s-au amuzat in prima faza. Acesta avea insa telefonul deschis si urma sa parieze online in timp real pe rezultatul game-ului.

Incidentul s-a produs la un turneu din Spania, acolo unde pariorii tintesc in special turneele ITF, dar si cele WTA si ATP.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies