Naomi Osaka, din nou forfait! Cauza retragerii + declarația jucătoarei în vârstă de 24 de ani

Naomi Osaka Naomi osaka retragere Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 12:08
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 12:18
Japoneza Naomi Osaka, fost numărul 1 mondial, s-a retras joi de la turneul de la Tokyo, invocând dureri abdominale.

Jucătoarea de 24 de ani urma să o întâlnească pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în turul doi, dar a fost forţată să renunţe, spunând că "nu-i permite corpul” să-şi apere şansele.

Naomi Osaka, probleme peste probleme

"Este o onoare să pot juca la Toray Pan Pacific Open, în faţa tuturor acestor fani minunaţi, aici în Japonia”, a spus Osaka într-un comunicat al organizatorilor turneului. "Acest turneu a fost întotdeauna şi va rămâne un turneu special pentru mine şi mi-aş fi dorit să intru astăzi pe teren, dar corpul meu nu îmi permite”, a adăugat ea, promiţând să revină în 2023.

Osaka, a 48-a jucătoare din lume, se luptă să-şi recapete nivelul care i-a permis să câştige patru turnee de Grand Slam. A fost eliminată în primul tur al turneului de la Cincinnati şi apoi la US Open în august, după ce a renunţat la meciul de deschidere de la Toronto pe 10 august din cauza durerilor de spate.

Ea se calificase şi în turul 2 al turneului de la Tokyo - unde este deţinătoarea titlului ultimei ediţii disputate în 2019 - în urma abandonului adversarei sale, australianca Daria Saville, accidentată la genunchi. News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!