Momentul care a ridicat toti spectatorii in picioare: "Public de la Indian Wells salutati regina de la Roland-Garros!" Reactia Simonei Halep

Momentul care a ridicat toti spectatorii in picioare: "Public de la Indian Wells salutati regina de la Roland-Garros!" Reactia Simonei Halep

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA | TOATE FAZELE IMPORTANTE ALE MECIULUI SUNT AICI

Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul 3 la Indian Wells.

Simona Halep a castigat meciul cu Barbora Strycova in doua seturi, scor 6-2, 6-4. A fost cea de-a cincea victorie a romancei in fata lui Strycova din cele 6 intalniri directe de pana acum.

"E o placere sa joc in fata acestui public minunat. Stiu ca am multi fani aici, simt aprecierea si dragostea voastra. Incerc sa ma bucur si sa lupt la fiecare meci", a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Reporterul american care o intervieva pe Simona Halep a reusit sa ridice spectatorii in picioare. "Public de la Indian Wells salutati regina de la Roland-Garros!", a fost reactia reporterului, moment in care toti spectatorii au inceput s-o aplaude pe romanca.

"Nu mai simt atata presiune (n.red. sa castige un nou turneu de Grand Slam). Incerc sa ma bucur de fiecare meci, tot ce vine de acum e un bonus!", a venit raspunsul lui Halep.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies