29 2016 22:14

Mobilizare generala la Cluj, inaintea intalnirii Romania - Cehia, de la Fed Cup: 7.300 de fani sunt asteptati sa bata recordul de asistenta la meciurile Simonei Halep

Simona Halep va stabili un record la Cluj. Vor fi cei mai multi fani in noua sala de la Cluj, la meciul Romaniei din Fed Cup.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Se lucreaza de zor la Polivalenta din Cluj, unde se monteaza lojele si suprafata de joc pentru meciul Romaniei cu detinatoarea trofeului, Cehia. Halep vine pentru prima oara la Cluj.

"De cand a anuntat si Simona Halep ca va fi prezenta, interesul a crescut enorm. Sunt convins ca ii va placea sala de aici", spune Ionut Rusu, directorul Polivalentei din Cluj-Napoca.

7.300 de fani sunt asteptati sa bata recordul de asistenta in noua sala. Pana acum, cei mai multi au fost la un meci de handbal: 7.200.

Halep va fi primita cu mancare italiana si va sta la Cluj in acelasi hotel in care au dormit Totti si Julio Iglesias.

"Nu ne-a dat niciun detaliu cum ca ar vrea ceva aparte", spune Otilia Stanca, bucatarul sef al hotelului.1 comentarii
  • 30 2016
    om+bun Ma fratilor asta inseamna sportul romanesc cand e vorba de tenis se decoperteaza repede podeaua si gata,e teren de tenis,cum a fost cazul si la galati au facut din patinoar teren de tenis.RUSINE!!!!!...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT