Mihaela Buzarnescu Wimbledon 2018 Tenis

Mihaela Buzarnescu, obiectiv maret: "Pana la finalul anului vreau sa fiu in top 10!"

Mihaela Buzarnescu a avut parte in ultimul an de performante incredibile care i-au adus un loc de cinste in ierarhia mondiala, insa bucuresteanca in varsta de 30 de ani nu are de gand sa se opreasca aici.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iulie 2018, 14:40
Data actualizarii: Sambata 14 Iulie 2018, 14:44

Incepand de luni, Mihaela va urca pe locul 25 sau 26 (in functie de rezultatul finalei de la Wimbledon) in ierarhia mondiala, dar sportiva noastra are obeictive si mai indraznete.

Pana la finalul acestui an, Miki isi propune sa intre in top 10 WTA si sa li se alature vedetelor din WTA.

"Obiectivul meu este sa ajung in top 10 si sa ma mentin acolo, dar voi fi fericita si sa ajung in top 20 si sa pot participa la toate turneele importante. Voi vedea ce imi ofera viata. Vreau sa ma bucur cat mai mult posibil deoarece nu mai am 20 de ani. Am 30 de ani si nu stiu cat mai pot juca tenis de acum inainte, tocmai de aceea joc la turnee aproape in fiecare saptamana. Sunt fericita ca sunt sanatoasa", a afirmat Mihaela la Tennis Channel.

In acest moment, distanta dintre Mihaela si locul 10 WTA este de aproximativ 2.300 de puncte WTA. Pana la finalul acestui an, Mihaela are de aparat 700 de puncte in clasamentul mondial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!