La 4 luni după ce a născut primul copil, Angelique Kerber se antrenează pentru a reveni în tenis

Angelique Kerber Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 10:59
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 11:05

Fost număr 1 mondial, Angelique Kerber plănuiește să revină în tenis, la doar patru luni după nașterea primului copil.

În luna februarie a acestui an, jucătoarea germană de tenis, Angelique Kerber a dat naștere Lianei.

Tripla campioană de Grand Slam a vorbit despre primele luni trăite ca mamă și anunță că își dorește revenirea în sportul care i-a consacrat numele, la nivel global. 

Angelique Kerber vrea să revină în tenis, la 36 de ani

„Până acum, a fost mereu lângă mine, uneori, în cărucior, alteori, pe teren. Niciodată nu a stat departe de mine. Totul a funcționat foarte bine. Din fericire, doarme bine și mult, dar, dacă începe să plângă, sunt acolo,” a spus Angelique Kerber, povestindu-și experiența de mamă. 

Chestionată cu privire la o posibilă întoarcere în tenis, la 36 de ani, Kerber a spus, într-un interviu acordat pentru Bild: „Vom vedea. Întotdeauna am avut norocul de a nu mă fi accidentat serios, dar sunt conștientă că nu va fi ușor la această vârstă. Vreau să revin în sport, să fac ceea ce îmi place. Sunt sigură că și alte mame vor putea înțelege asta,” au fost cuvintele spuse de Kerber, citate de Tennisuptodate.

Kerber a câștigat turneele de la Australian Open și US Open, în 2016, succese conturate de o victorie pe iarba de la Wimbledon, două sezoane mai târziu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!