Kyrgios, amenda maxima dupa ce i-a spus lui Wawrinka in timpul meciului: "Iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis". Wawrinka: "L-am prins dupa meci"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 August 2015, 13:57

	Kyrgios, amenda maxima dupa ce i-a spus lui Wawrinka in timpul meciului: "Iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis". Wawrinka: "L-am prins dupa meci"

"Imi pare rau sa-ti spun, dar iubita ta s-a culcat cu Kokkinakis", a fost remarca cu care Kyrgios a socat lumea tenisului.

UPDATE: BBC anunta ca Nick Kyrgios ar putea fi suspendat dupa ce s-a intamplat! Jucatorul de 20 de ani a primit o "Nota de investigare" ce ar putea insemna ca ATP il va suspenda de la turneele organizate.

 

Nick Kyrgios a primit amenda maxima din partea ATP, de 10.000 de dolari, dupa ce i-a spus lui Wawrinka in timpul meciului ca "iubita lui s-a culcat cu Kokkinakis."

"Nu imi cer scuze, n-am de ce... Am crezut ca nu se aude, dar uite ca s-a intamplat", i-a socat Kyrgios inca o data pe oficialii ATP. Australianul da vina pe caldura pentru remarca lipsita de fairplay la adresa adversarului.

Stan Wawrinka a povestit ca a avut o discutie barbateasca cu Kyrgios la vestiare.

"A incercat sa ma evite dupa meci, dar l-am prins. Ceea ce i-am spus ramane la vestiare. Ce a facut el nu este deloc normal, indiferent daca esti sub presiune. Nu este prima data cand el creeaza probleme mari pe teren prin comportamentul sau si prin ceea ce spune. Problema este ca se poarta urat cu toata lumea din jurul lui, adversari, copii de mingi, arbitri, toti", a spus Wawrinka.

Pe langa amenda de 10.000 de dolari pentru jignirea lui Wawrinka, Kyrios a mai fost amendat cu 2.500 de dolari pentru ca s-a rastit la un copil de mingi.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies