IREAL! O lume intreaga se mira de transformarea Simonei intr-un an miraculos! Ce loc WTA ocupa pe 11 mai 2013:

IREAL! O lume intreaga se mira de transformarea Simonei intr-un an miraculos! Ce loc WTA ocupa pe 11 mai 2013:

Simona Halep se bate astazi cu Maria Sarapova pentru trofeul Turneului de la Madrid. Meciul este programat sa inceapa la ora 17.30

O singura victorie pana la locul 4 mondial. Un singur pas pana primul trofeu de turneu Premier Mandatory din cariera. Doua seturi, sau poate trei, in fata fostului numar unu mondial, Maria Sarapova. Simona Halep poate cuceri astazi marele trofeu al Turneului de la Madrid.

Transformarea Simonei Halep e de-a dreptul miraculoasa. In urma cu un an, Simona Halep ocupa locul 64 mondial, iar acum se vorbeste despre ea ca fiind una dintre favoritele la castigarea trofeului Roland Garros.

Sofia, Budapesta, Rosmalen, Nurnberg, Moscova, New Haven si Doha sunt turnee care au propulsa-o pe Simona Halep, in ultimele 10 luni, in elita mondiala.

Romanca de 22 de ani e la doar o victiorie de locul 4 mondial. Ascensiunea impresionanta a Simonei este scoasa in evidenta astazi si de WTA, pe contul oficial de Twitter.

"Zidul romanesc"

Semifinala de ieri cu Petra Kvitova a demonstrat cat de mult a crescut Simona Halep in ultima perioada. Romanca a reusit sa revina intr-un mod miraculos, cand era condusa cu 3-1 la game-uri, dupa primul set adjudecat de Kvitova.

Halep a castigat 7 game-uri la rand si l-a facut pe corespondentul The Times in arena de la Madrid sa exclame pe Twitter: "Kvitova s-a lovit de zidul romanesc!"

"E timpul sa ne gandim la Simona Halep ca la o predendenta la castigarea trofeului Roland Garros", e de parere jurnalistul de la Sunday Times, Barry Flatman.

Citeste si:Simona Halep
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies