Simona Halep Turneul de la Madrid Tenis

Imaginea de 20 de milioane de LIKE-uri! Ce a facut Simona Halep la cateva secunde dupa ce s-a calificat in finala de la Madrid

Simona Halep se bate cu Maria Sarapova pentru trofeul Turneului de la Madrid, astazi, de la ora 17.30.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Mai 2014, 09:37
Data actualizarii: Duminica 11 Mai 2014, 09:49

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului de la Madrid, prima finala de turneu Premier Mandatory din cariera, la capatul unui meci fantastic in fata Petrei Kvitova.

Romanca a pierdut primul set, scor 6-7, apoi a fost condusa cu 3-1 in setul al doilea, dar a revenit miraculos si a impins meciul in decisiv. Dupa o serie de 7 game-uri castigate la rand, corespondentul The Times in arena de la Madrid a exclamat pe Twitter: "Kvitova s-a lovit de zidul romanesc."

Simona Halep si-a adjudecat lejer al treilea set, scor 6-2 si s-a calificat in finala turneului de la Madrid, acolo unde o va intalni pe Maria Sarapova, locul 9 WTA. Meciul este programat sa inceapa la ora 17.30.

La cateva secunde dupa ce a castigat meciul cu Kvitova, Simona Halep s-a dus la una dintre camerele televiziunii spaniole care produce meciurile si a scris un mesaj in limba romana, pentru romanii care i-au fost alaturi de la mii de kilometri distanta: "Va pup pe toti. Multumesc!"

Daca o invinge astazi pe Maria Sarapova in finala de la Madrid, Simona Halep urca pe locul 4 in ierarhia mondiala.

Modifică setările cookies