US Open Anda Perianu Andrei Daescu Tenis

Intre US Open si casatorie | Povestea romanului surpriza de la turneul american: a pierdut in primul tur, dar a castigat o...sotie :)

Andrei Daescu si Anda Perianu au fost eliminati in primul tur al competitiei de dublu mixt de la US Open. Paradoxal, pentru sportivul de 27 de ani, esecul a deschis calea spre unul dintre cele mai fericite evenimente din viata sa - casatoria cu jumatatea sa, Loredana.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 14:01
Data actualizarii: Vineri 04 Septembrie 2015, 14:27

Andrei Daescu si Anda Perianu au oferit una dintre cele mai surprinzatoare aparitii de la US Open, cei doi sportivi romani, care s-au retras din tenisul profesionist de o buna bucata de vreme, avand ocazia de a-si trece numele pe tabloul principal al intrecerii de dublu mixt.

Cei doi, care sunt stabiliti in Statele Unite si care lucreaza la Universitatea Cornell, unde sunt antrenori, au ajuns la US Open dupa ce au castigat mai multe turnee preliminare destinate jucatorilor amatori.

Pentru Daescu si Perianu, aventura la US Open n-a durat mult, insa a reprezentat o realizare importanta. Cei doi romani au pierdut in runda inaugurala meciul cu Anastasia Rodionova si Max Mirnyi, scor 2-6, 4-6.

"O infrangere la US Open e o oportunitate ratata. Dar, pentru Andrei Daescu, meciul pierdut miercuri a insemnat castigarea unei sotii", scrie insa publicatia New York Times, citata si de site-ul doartenis.ro

Pentru Andrei Daescu, eliminarea de la US Open nu a reprezentat cea mai mare tragedie, acesta avand astfel sansa de a ajunge la...propria nunta, pe care ar fi trebuit sa o amane in cazul unui parcurs mai lung: "Am fi amanat nunta. Nu ar fi fost varianta ideala, dar sunt sigur ca Loredana m-ar fi inteles", a spus fostul jucator din circuitul ATP, care a reprezentat Romania si la Cupa Davis.

Andrei Daescu si logodnica sa Loredana se vor casatori in Romania. Nunta a fost planificata in urma cu mai multe luni, inainte ca Andrei si Anda Perianu sa obtina wildcard-ul pentru US Open.

Citeste si - De la "catedra", pe terenurile de la US Open | Povestea romanilor care au oferit cea mai surprinzatoare aparitie pe tabloul principal la dublu mixt

FOTO: Facebook

Modifică setările cookies