Simona Halep Ion Tiriac Tenis

"Tiriac nu mi-a dat niciodata bani, asa cum zic unii!" Interviu spectaculos al Simonei Halep in America. Ce mesaj i-a transmis miliardarul roman

Simona Halep a vorbit pentru revista americana Forbes despre sezonul viitor, planurile sale si influenta lui Ion Tiriac in cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2016, 19:15
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2016, 19:18

Ce s-a schimbat dupa ce a inceput sa lucreze cu Darren Cahill:

"Sunt mult mai agresiva, dar nu o nebuna, ci agresiva 'smart'. Cred ca am devenit mai buna, lovesc mai puternic. Am lucrat pentru fiecare lovitura si cred ca jocul meu este mai bun"

Despre ultimul sezon:

"Cred ca anul acesta a fost grozav, din toate punctele de vedere. Jocul meu a evoluat. Eu vreau ca anul viitor sa devin si mai buna, mai puternica, mai increzatoare, sa pot juca toate meciurile la cel mai inalt nivel. Normal ca nu pot castiga toate meciurile, dar e important sa fac jocul meu"

Despre castigarea unui Grand Slam:

"Cred ca am ce imi trebuie ca sa castig un turneu de Grand Slam, asta este visul meu, dar nu stiu daca se va intampla anul viitor. Eu pentru asta muncesc, asta este telul meu."

Despre modul in care Serena a dominat pe locul 1:

"Era pur si simplu mai buna. Cred ca acum resimte varsta la care a ajuns. Kerber a fost cea mai buna anul asta, a ajuns la un moment de maturitate si se poate descurca in momentele de presiune."

Cat de mult o sustine Ion Tiriac:

"Suntem prieteni. Ma ajuta cu sfaturi, discuta cu mine, mereu se implica in tenisul meu. Uneori vine si la antrenamente. Unii spun ca Tiriac imi da bani. Nu, niciodata nu mi-a dat bani"

"Ion Tiriac ma sfatuieste sa fiu mai agresiva pe teren. Nu este simplu, pentru ca nu imi sta in caracter. Imi zice ca am tot ce imi trebuie sa castig un Grand Slam, trebuie doar sa cred in mine. E bine ca am in viata mea si in cariera mea un om atat de important"

Despre "povara" statutului de star in Romania:

"E ceva grozav, mai ales cand ma intorc acasa si oamenii ma sustin. Normal, sunt si unii care spun lucruri rele despre mine, dar eu raman pozitiva, pentru ca nu toti pot sa ma placa. Ma bucur ca ii inspir pe cei mici, asta este cel mai important lucru. Oamenii joaca tenis si de distractie acum si e grozav acest lucru"

Modifică setările cookies