Rafa Nadal Roland Garros Tenis

Interviu cu Nadal inainte de Roland Garros: "Ma indoiesc de mine, dar e de bine. Cine nu are indoieli, ori e arogant, ori prost"

Rafa Nadal se simte ca la 16 ani inainte de aceasta editie a Openului francez, Roland Garros.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 18:23
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 18:39
"Nu imi plac victoriile usoare"

Din 2003, cand avea 16 ani, Nadal nu a mai pierdut trei turnee pe zgura la rand. Dar asta nu il sperie pe campionul care inca vaneaza recordul lui Federer la numarul de Grand Slamuri castigate. Nadal are 13, Federer are 17.

Inaintea turneului de tenis de la Roland Garros, care va incepe pe 25 mai, Rafa Nadal a acordat un interviu in publicatia americana Time despre forma sa sportiva si ce il motiveaza sa fie, zi de zi, cel mai bun din lume.

"Niciodata nu mi-au placut meciurile usoare. Cred ca sportivii buni nu vor sa castige usor. La final, daca ai castigat cu mai mult drama, iti va ramane in amintire mult mai mult timp, decat daca ai fi castigat mai usor, nu?", spune Rafa Nadal in Time.

Nadal a vorbit si despre durerile la genunchi pe care le-a resimtit in ultima vreme: "Inca mai am dureri. Tot ce imi doresc este ca durerea sa nu imi afecteze si viata personala, sa pot sa ma bucur de ea."

"Ma indoiesc de mine"

"Ma indoiesc de mine, dar e de bine. Cine nu are indoieli, ori e arogant, ori prost."

"Este greu spentru cineva care nu este pe teren sa inteleaga ce simt... nu stiu daca "placere" e cuvantul corect. Dar intr-un fel acesta este sentimentul pe care il ai cand esti acolo si joci bine, adversarul din fata ta este unul dintre cei mai buni din lume, iar tu te lupti pentru un trofeu mare."

"E greu sa spui ca e vorba de placere, dar pot spune ca ma bucur de ceea ce fac cand sunt in teren. Si asta pentru ca toata viata mea, toata cariea mea, m-am luptat mult sa fiu unde sunt, iar acum ma simt acolo, sunt sanatos, pot sa alerg, pot sa ma lupt, pot sa joc pentru ceea ce visam sa castig cand eram copil.", a mai declarat Nadal in Time.

Modifică setările cookies