"Imi arata cum trebuie sa joc si imi da incredere!" Halep vorbeste despre omul care spera sa o transforme in numarul 1 mondial

"Imi arata cum trebuie sa joc si imi da incredere!" Halep vorbeste despre omul care spera sa o transforme in numarul 1 mondial

Simona Halep a vorbit inaintea turneului de la Roland Garros despre relatia pe care o are cu antrenorul Darren Cahill si influenta acestuia asupra ei.

Simona Halep se pregateste de Roland Garros, unde anul trecut a ajuns pana in finala pierduta cu Maria Sharapova. In primul meci de la Roland Garros, Halep va juca cu Evghenia Rodina.

"Este un turneu nou, cu noi meciuri. Simt ca sunt gata de acest turneu. Am amintiri placute de aici si sper sa repet ce am facut anul trecut sau chiar sa depasesc performantele de anul trecut.", a declarat aceasta intr-o conferinta de presa.

Halep a vorbit si despre impactul pe care Darren Cahill l-a avut asupra ei in ultimele luni de cand au inceput sa lucreze impreuna.

"Darren Cahill imi spune cum trebuie sa joc, tactic si tehnic. Imi da multa incredere!", a ma spus numarul 3 mondial in conferinta de presa de dinaintea startului de la Roland Garros.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies