Horia Tecau a trecut de Nadal in turneul de la Queens!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Iunie 2010, 19:39

	Horia Tecau a trecut de Nadal in turneul de la Queens!

Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Queens (Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 713.950 de euro, dupa retragerea cuplului Rafael Nadal/Marc Lopez (Spania).

Potrivit site-ului oficial al competitiei, Nadal si Lopez s-au retras dupa ce liderul ATP la simplu a invocat o intindere a muschilor ischiogambieri de la piciorul drept.

Rafael Nadal a fost eliminat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de simplu de conationalul sau Feliciano Lopez, cap de serie numarul 8, care s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 6-4.

Lindstedt si Tecau, cap de serie numarul 6, joaca la ora transmiterii acestei stiri in sferturile de finala, impotriva cuplului Karol Beck (Slovacia) / David Skoch (Cehia).

Pentru accesul in sferturi, Tecau si Lindstedt vor primi un cec in valoare de 5.010 euro si vor acumula 45 de puncte in ierarhia ATP a probei de dublu.

Nici in primul tur al competitiei perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt nu a evoluat, primid acces liber spre optimi din parte organizatorilor.

Sursa: Mediafax

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT