Tenis

Halep si Ilie Nastase sunt in top 50 cei mai bogati jucatori de tenis din istorie! Tiriac are o avere de 6 ori mai mare decat Federer

Americanii au facut un top al celor mai bogati oameni din lumea tenisului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 17:13
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 17:17

Ion Tiriac este lider incontestabil in topul celor mai bogati oameni care joaca sau au jucat tenis. Cei de la Celebrity Net Worth au facut clasamentul iar in primii 50 se afla 3 romani.

Simona Halep este pe locul 45 avand o avere estimata la 14 milioane de dolari. Halep are insa doar 24 de ani astfel ca poate urca in continuare in acest clasament. Ilie Nastase se afla 7 pozitii mai sus in clasament cu o avere de 15 milioane de dolari.

Halep il poate depasi pe Ilie Nastase chiar dupa US Open, cel care va fi turneul cu cele mai mari premii din istorie - crestere de 10% a premiilor oferite a facut ca US Open sa depaseasca turneul de la Wimbledon.

Pe primul loc in top sa afla Ion Tiriac cu o avere de 2 miliarde de dolari. El este la mare distanta de Roger Federer, aflat pe locul 2 cu 350 de milioane de dolari, si de Andre Agassi, aflat pe locul 3 cu 175 de milioane de dolari.

CITESTE SI

Modifică setările cookies