Simona Halep Cristian Tudor Popescu Halep CTP Halep Dubai Simona Halep - Belinda Bencic Tenis

HALEP, OUT DE LA DUBAI | "De cand ma uit la ea, din 2013, nu am vazut-o asa!" Motivul de bucurie dupa infrangerea Simonei in fata lui Bencic

Simona Halep a pierdut in sferturi la Dubai. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 19:48
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 19:54

Simona Halep a fost eliminata de la Dubai de elvetianca Belinda Bencic, dupa un meci de trei seturi, in care romanca a aratat foarte obosita si nu a reusit sa mai revina in setul decisiv asa cum a facut-o in alte partide din ultimele doua saptamani de competitie. 

Bencic s-a impus cu scorul de 4-6 6-4 6-2 si si-a asigurat prezenta in semifinale la Dubai. 

Dupa partida, Cristian Tudor Popescu a declarat, insa, ca exista un motiv de bucurie in ceea ce o priveste pe Simona Halep. 

Jurnalistul a apreciat "starea interioara de liniste" a romancei in acest meci. 

"Cred ca nu am vazut-o de cand ma uit la Simona din 2013 cu atat stare interioara de liniste. In acest moment ea nu joaca dependenta de scor. Nu o afecteaza nici scorul, nici o minge sau alta. Atunci cand face o dubla greseala, nu are nici cea mai mica grimasa de suparare. Cand a facut 2 greseli uriase astazi, Simona nu s-a schimonosit in niciun fel. Simona nu a reactionat, asa cum o facea cu ceva vreme in urma. E un semn de maturitate al Simonei care stie in acest moment cat poate sa joace, ce poate sa joace. Si-a facut datoria, se va odihni, vin turneele urmatoare si viitorul arata bine", a spus CTP la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!